Tisztelt Szülők! Kedves Diákok és Kollégák!

2020. március 16-tól a rendkívüli kormányzati intézkedések alapján a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében a tanulók nem látogathatják a középiskolát. 

A rendkívüli intézkedések elrendelése azt jelenti, hogy nem a középiskolánkban lesz tanítás, nem kell mindennap iskolába járni; hanem helyette digitális oktatás formájában biztosítjuk a tanulás lehetőségét tanulóink számára.

2020. 03. 16-án nevelési értekezletet tartunk. A nevelő testülettel közösen kialakítjuk, megtervezzük az előttünk álló időszakban milyen módon tudjuk biztosítani az oktatás folytatását. Biztosítjuk a tananyag átadását, a számonkérést, a tanév követelményeinek teljesítését.

Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját, a Facebook oldalát, a KRÉTA felületet és a megadott emailfiókokat!

Kedves Szülők! Kérjük Önöket, hogy továbbra is támogassanak bennünket és gyermekeiket az új feladatok megvalósításában a váratlanul fellépő, új munkarend kihívásai mellett is. Ennek érdekében kérem, hogy gyermekeik napi feladatait, azok teljesítését rendszeresen ellenőrizzék és segítsék!

Kedves Diákok!

Szeretnénk egy kis türelmet, higgadtságot kérni tőletek addig, amíg kitaláljuk, hogyan tovább, hisz ti is legalább annyira érintettek vagytok ebben az egészben, mint mi, tanárok. Az online oktatást úgy képzeljétek el, hogy feladatokat, projekteket, oktató videókat, online segédanyagokat fogtok kapni tőlünk. Felelősségteljes hozzáállását várunk el Tőletek! Segítünk ott vagyunk veletek, még ha csak online formában is. Figyeljétek az osztályfőnökök jelentkezését!

A nevelőtestületünk nevében köszönjük eddig tanúsított türelmüket és továbbra is számítunk a megértésükre, segítségükre!

Az aktuális fejleményekről továbbra is tájékoztatást adunk!

Eger, 2020. március 14.

Debreceni Zsuzsanna

mb. tagintézményvezető

Amennyiben kérdésük van, az alábbi telefonszámokon várjuk hívásukat!

Bodó Beáta: +36-30/622-26-02

Malácsik Tibor: +36-70/542-45-92

Debreceni Zsuzsanna: +36-70/66-88-017