Kedves Diákok! Kedves Kollégák! Kedves Látogatók!

Bár a tanévnek még messze van a vége, de a 2020-as évet lassan búcsúztatjuk már. Nemsokára itt a karácsony a szeretet ünnepe. Az adventi hetekben mindannyian egy kicsit lelassulunk és készülünk a szent estére. Sülnek a bejglik és más sütemények, vanília és fahéj illata mindenhol a levegőben. Az ajándékokat rendezgetjük, készítjük, és már látjuk is magunk előtt, hogy mennyire fog neki örülni az, akinek szántuk. Ez az öröm az, és a gondoskodás, törődés, ami igazán értékessé teszi az ajándékot. A mosoly, a meghatódás miatt elmorzsolt könnycsepp és az együtt töltött percek adják az ünnep igazi melegét a szívünknek. Az emlékek pedig újra és újra felidézik majd a feledhetetlen pillanatokat. Nem a drága ajándék jelenti a fényt a lelkünkben, hanem a szívből jövő szeretet sokszorozza meg és teszi egyedivé az ajándékunkat. Töltsetek együtt a családdal minél több időt, hívjátok fel mamát, papát és a távoli szeretteiteket, hogy ők is tudják, hogy gondoltok rájuk.

A Szent Lőrinc tanárai, oktatói és minden dolgozója nevében kívánok mindenkinek jó egészséget és áldott, békés, boldog karácsonyi ünnepeket! Jó pihenést a téli szünetre, a kollégáknak feltöltődést és sikeres, eredményekben gazdag újesztendőt mindenkinek!

A műsort köszönjük Debreceni Zsuzsanna igazgatónőnek, Balogh Anna DÖK patronáló tanárnak, a 9.NYEK osztálynak és osztályfőnökének Seiler Orsolya tanárnőnek, Nagy Éva 12.A és Czakó Dóra 11.Sz osztályos tanulónak!