Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

2020.november 11-től a rendkívüli kormányzati intézkedések alapján a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében a tanulók nem látogathatják a szakképző intézményekben folyó szakmai oktatásban a közismereti és szakmai elméleti tanórákat, valamint a jelenlétet nem igénylő szakmai gyakorlati órákat. A jelenlétet igénylő szakmai gyakorlati oktatást a tanműhelyben kell megszervezni.

A rendkívüli járványügyi helyzetnek megfelelően a gyakorlati oktatás teljes ideje alatt biztosítjuk a higiéniai előírások betartását. (Maszkhasználat, védőtávolság megtartása, testhőmérséklet mérés, felület- és kézfertőtlenítés)

A rendkívüli intézkedések elrendelése azt jelenti, hogy nem kell mindennap iskolába járni; hanem helyette digitális oktatás formájában biztosítjuk a tanulás lehetőségét tanulóink számára a közismereti és elméleti tanórákon. A gyakorlati oktatáson kötelező a részvétel a tanulók számára.

Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját, a Facebook oldalát, a KRÉTA felületet és a megadott emailfiókokat!

Kedves Szülők!

Kérjük Önöket, hogy továbbra is támogassanak bennünket és gyermekeiket az új feladatok megvalósításában a váratlanul fellépő, új munkarend kihívásai mellett is. Ennek érdekében kérem, hogy gyermekeik napi feladatait, azok teljesítését rendszeresen ellenőrizzék és segítsék!

Kedves Diákok!

Az online oktatást úgy képzeljétek el, hogy feladatokat, projekteket, oktató videókat, online segédanyagokat fogtok kapni tőlünk. Felelősségteljes hozzáállását várunk el Tőletek! Segítünk, ott vagyunk veletek, még ha csak online formában is. Figyeljétek az osztályfőnökök jelentkezését!

A nevelőtestületünk nevében köszönjük eddig tanúsított türelmüket és továbbra is számítunk a megértésükre, segítségükre!

Az aktuális fejleményekről továbbra is tájékoztatást adunk!

Eger, 2020. november 11.

Debreceni Zsuzsanna

Igazgató

A járványügyi helyzetre való tekintettel a digitális oktatás és a szakmai gyakorlati oktatás rendjéről tájékoztatást olvashat a következő linken:

Tájékoztatás szakképző intézmények részére

Kedv-csináló

Tisztelt Szülők! Kedves leendő Diákok!

Iskolánk nem rendez személyes találkozóval járó nyílt napot. Tájékoztatást ITT olvashatnak iskolánk meghirdetett képzéseiről. További tájékoztatónkat folyamatosan töltjük fel honlapunkra és frissítjük azt.

Érdeklődni a következő email címen lehet: felvi@szleger.hu

Látogassátok rendszeresen! 

Alapszakmák jegyzéke 2020

https://szakkepzes.ikk.hu/tajekoztato/fuzet.html

Álláslehetőség!

Iskolánk a következő munkakörökben álláspályázatot hirdet:

Informatika oktató

 

Tanévnyitó ünnepség, iskolakezdés

Kedves Diákok!

Iskolánk tanévnyitó ünnepsége a 9. évfolyam és az 1/13.Sz osztály számára:

2020. szeptember 1. 8:00 (udvar)

A többi évfolyam tanulói tájékozódjanak az osztályfőnöküktől az érkezésről, s a termükről.

Hozzátok magatokkal igazolványaitokat adategyeztetésre, illetve a tankönyveket is ezen a napon kapjátok meg!

A felsőbb évfolyamok tanulói hozzák magukkal a bizonyítványt, az összefüggő nyári gyakorlat teljesítését igazoló jelenléti ívet, illetve az iskolai közösségi szolgálat füzetét.

Konzultációs lehetőség biztosítása a sikeres javító vizsga érdekében

Kedves Diákok!

Iskolánk  felkészítő foglalkozást biztosít a sikeres javító vizsgához.

A konzultációs lehetőség időpontja: 2020.augusztus 24-én 14.00-16.00 –ig.

A járványügyi helyzetre való tekintettel a bejáratnál a kézfertőtlenítés, valamint a maszk használata az iskola területén kötelező!

Éljetek a lehetőséggel! Várunk Titeket!

Pótfelvételi

Érettségi utáni 2 éves képzés indul 2020.szeptember 1-től iskolarendszerű nappali képzésen

  • vendégtéri szaktechnikus
  • turisztikai technikus

Jelentkezni határidő 2020.augusztus 31.

A jelentkezési lap ITT tölthető le.

Tavaszi szünet

Tavaszi szünet: 2020.04.08-2020.04.14

Tanítás nélküli munkanap: :2020.04.15-2020.04.18

Tavaszi szünet utáni első tanítási nap: 2020.04.20.

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok és Kollégák!

2020. március 16-tól a rendkívüli kormányzati intézkedések alapján a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében a tanulók nem látogathatják a középiskolát. 

A rendkívüli intézkedések elrendelése azt jelenti, hogy nem a középiskolánkban lesz tanítás, nem kell mindennap iskolába járni; hanem helyette digitális oktatás formájában biztosítjuk a tanulás lehetőségét tanulóink számára.

2020. 03. 16-án nevelési értekezletet tartunk. A nevelő testülettel közösen kialakítjuk, megtervezzük az előttünk álló időszakban milyen módon tudjuk biztosítani az oktatás folytatását. Biztosítjuk a tananyag átadását, a számonkérést, a tanév követelményeinek teljesítését.

Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját, a Facebook oldalát, a KRÉTA felületet és a megadott emailfiókokat!

Kedves Szülők! Kérjük Önöket, hogy továbbra is támogassanak bennünket és gyermekeiket az új feladatok megvalósításában a váratlanul fellépő, új munkarend kihívásai mellett is. Ennek érdekében kérem, hogy gyermekeik napi feladatait, azok teljesítését rendszeresen ellenőrizzék és segítsék!

Kedves Diákok!

Szeretnénk egy kis türelmet, higgadtságot kérni tőletek addig, amíg kitaláljuk, hogyan tovább, hisz ti is legalább annyira érintettek vagytok ebben az egészben, mint mi, tanárok. Az online oktatást úgy képzeljétek el, hogy feladatokat, projekteket, oktató videókat, online segédanyagokat fogtok kapni tőlünk. Felelősségteljes hozzáállását várunk el Tőletek! Segítünk ott vagyunk veletek, még ha csak online formában is. Figyeljétek az osztályfőnökök jelentkezését!

A nevelőtestületünk nevében köszönjük eddig tanúsított türelmüket és továbbra is számítunk a megértésükre, segítségükre!

Az aktuális fejleményekről továbbra is tájékoztatást adunk!

Eger, 2020. március 14.

Debreceni Zsuzsanna

mb. tagintézményvezető

Amennyiben kérdésük van, az alábbi telefonszámokon várjuk hívásukat!

Bodó Beáta: +36-30/622-26-02

Malácsik Tibor: +36-70/542-45-92

Debreceni Zsuzsanna: +36-70/66-88-017

Top